اين که بخواهيم بهترين هاي تکنولوژي سال گذشته را انتخاب کنيم، شايد بدون يک مشارکت جهاني از طرف کاربران تکنولوژي در  سرارسر دنيا، کار زياد عادلانه و منطقي اي نباشد. اما از نگاه دريچه چند تکنولوژي در سال گذشته بيشتر تيتر خبر ها را به خود اختصاص داد و مورد بحث و بررسي زياد تري نيز قرار گرفت.


توجــه: قبل از ورق زدن آلبوم رويداد هاي تکنولوژي پارسال، اضافه ميکنيم که اگر شما بيننده ي محترم صفحه دريچه مجله خبري نيز در اين آلبوم احساس کمبود مي کنيد؛ نام خود و نام دستاوردي که پيشنهاد مي کنيد را در قسمت نظرات همين خبر با دوستانتان به اشتراک بگذاريد تا دريچه، عکس آن با ذکر نام شما و توضيحاتتان در مورد تکنولوژي اي پيشنهادي را در اين خبر اضافه کند.
 

 اندرويد:



امسال سیستم عامل اندروید پنجمین سالگرد تولد خود را درحالی جشن گرفت که در میان نیم میلیارد کاربر و کهکشانی از ابزارهای ارتباطاتی مختلف در سرتاسر جهان فعال تر شده بود.

 CNET مي گويد: اندرويد در تاریخ 5 نوامبر 2012 پنج ساله شد،‌ سیستم عاملی که پیر نمی‌شود،‌ تنها کامل تر شده و جایگزین دیگر سیستم‌های عامل می‌شود. تعداد کاربران این  سيستم عامل در اواسط سپتامبر به نیم میلیارد نفر رسید.

در همان زمان اریک اشمیت،‌مدیر عامل شرکت گوگل اعلام کرد تعداد فعال‌سازی‌های اندروید در روز به 1.3 میلیون نفر رسیده است که با یک محاسبه ساده می‌توان دریافت که تعداد کاربران اندروید تا روز تولد پنج‌سالگی‌اش به 570 میلیون نفر رسیده است؛ یعنی در ازای هر 10 نفر از ساکنین جهان یک ابزار تحت اندروید وجود دارد.

بي شک اندرويد امسال سال خوبي را پشت سر گذاشت.


  • پرينتر هاي سه بعدي:

 

احجامي  که در ذهن خود تصور ميکنيد را بسيار دقيق و به صورت سه بعدي چاپ کنيد.

از نگاه دريچه،در حقيقت پرينتر هاي سه بعدي ستاره دار دنياي تکنولوژي سالي که گذشت لقب دارد.چرا که فصلي جديد در دنياي چاپ باز کرد و در عمل تصورات ذهن بشر را مي تواند بسازد.

يک مجسمه ساز، يک معمار، يک کارگردان، يک نويسنده که تلاشش نشان دادن ستاره ي رمان هاي مشهورش است، يک عکاس، يک نقشه کش صنعتي، و يا حتي يک کوزه گر...فرقي ندارد شغلتان چه باشد.

پرينتر هاي سه بعدي نياز همه ي اقشار را به راحتي برطرف ميکند و اين يعني همان تکنولوژي اي که در خدمت انسان ها و از همه مهمتر تمام اقشار خواهد بود.

  • IMAC: (رايانه هاي جمع و جور شرکت اپل) 

 

در سالي که گذشت شرکت اپل مدل جدیدی از کامپیوترهای مک خود را به نمایش گذاشت. iMac جدید بطور شگفت انگیزی باریک می شده است. به طوري که ضخامت آن تنها ۵ میلیمتر مي باشد. آی مک در دو نسخه ۲۷ اینچی با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل و ۲۱ اینچی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل عرضه شده است.و در واقع يکي از بي نظير ترين مدل هاي رايانه هاي جمع و جور خانگي به حساب مي آيد.

  • نسل جديد تلويزيون هاي با کيفيت 4k:


در ادامه سیر تکاملی تکنولوژی های نمایش و بعد از تولید نمایشگرهای LED و 3D، سال 2012 تکنولوژی جدید نمایشگرها را به ارمغان آورد. نسل جدید تلویزیون ها و صفحه نمایش ها، 4K نامیده می شود. به طور کلی، 4K به رزولوشن 4096 در 2160 پیکسل اشاره می کند که رزولوشن آن 4 برابر استاندارد 1080p است.

همانطور که می دانید صفحه نمایش های با کیفیت 1080p رزولوشن 1920 در 1080 پیکسل دارند. امروزه بیشتر برندهای معتبر مانند ال جی و توشیبا از تلویزیون های 4K خود رونمایی کرده اند و با ورود برندهای دیگر نظیر پاناسونیک و سامسونگ به این عرصه، رقابت در تولید تلویزیون ها و صفحه نمایش های 4K بیش از پیش داغ شده است.

 

  • ويندوز 8: 


امسال مایکروسافت اعلام کرد که ویندوز ۸ در ۴ نسخه اصلی در دسترس خواهد بود،موضوعي که به جز کاربران رايانه هاي خانگي، براي کاربران همراه نيز اهميت داشت.چرا که سيستم عامل ويندوز بر روي گوشي هاي همراه و سرفيس( تبلت مايکروسافت) نيز ارايه شده بود.
ویرایش‌های مختلفی از ویندوز ۸ طراحی شده که نسبت به نیازهای افراد مختلف عرضه می‌شود.
از نسخه‌های مختلف می‌توان(Windows 8, Windows 8 Pro, و Windows 8 Enterprise) نام برد، ویرایش Windows 8 برای کاربران عادی طراحی شده‌است، ویرایش Windows 8 Pro برای علاقمندان به فن آوری و کسب و کار/ حرفه‌ای، و ویرایش Windows 8 Enterprise برای کسب و کارهای بزرگ و شرکت ها طراحی شده‌است. 
ويندوز 8 نقد هاي زيادي را نيز داشت از جمله نرم افزار هاي آن، مشکلي که با راه اندازي فروشگاه نرم افزار ي مايکروسافت هم چندان حل نشد.
  • رونمایی از هدفون جديد شرکت سوني:
این هدفون که با نام MDR-XB910 شناخته می شود و برای تجربه موسیقی هاي زنده طراحی گردیده و گوش دادن به موسیقی توسط آن همانند حضور در وسط سالن یک کنسرت است.
این محصول جزء سری Extra Bass این شرکت قرار دارد و درواقع مي توان گفت: رقیبی برای محصولات شرکت Beats که دارای صدای بم و نه چندان خوبي است، به شمار مي آید.
 از مهمترین ویژگی های این هدفون می توان به تکنولوژی حذف نويز محیط، درایورهای صدای بم بزرگ و انعطاف پذیری فوق العاده(تا شدن گوشی ها و جمع شدن هدفون به سمت داخل) اشاره کرد. 
 توان خروجی جديدترين هدفون شرکت سوني نیز 300 میلی وات در نظر گرفته شده که با اين حساب، می توان گفت در نوع خود بی نظیر است.

  • پـــدفـون:

PadFone  یک گوشی هوشمند بیش از 4.3 اینچی است که یک داک تبلت به همراه دارد و کاربر می‌تواند گوشی را داخل این داک قرار داده و از آن به عنوان یک تبلت 10.1 اینچی استفاده کند.

محصولي که امسال به دست ایسوس ساخته شد. این شرکت بزرگترین تولیدکننده مادربورد در جهان و یکی از سه تولیدکننده برتر نوت‌بوک است. این شرکت تولیدات دیگری نیز از جمله تبلت، گوشی هوشمند، رایانه‌های رومیزی، نمایشگرها، کارت گرافیک، درایورهای نوری، سرور و محصولات شبکه‌ای دارد اما در مجموع عرضه رایانه‌های شخصی Eee pc نقطه قوت این شرکت است.





تاريخ : سه شنبه 6 فروردين 1392برچسب:, | | نویسنده : مقدم |